7 Οφέλη του Τζίντζερ στην Υγεία μας

Pinterest

1. Τζίντζερ για πεπτικά θέματα

Πόσο συχνά συμβαίνει να ξεκινάς τις χειμερινές διακοπές με επίπεδη κοιλιά και πολύ ενθουσιασμό και να αισθάνεσαι εντελώς φουσκωμένος και βαρύς μερικές μέρες αργότερα; Λοιπόν, συμβαίνει σε όλους, και πιο συχνά από ό, τι νομίζεις. Για μερικούς από εμάς, είναι ένα κάτι που παθαίνουμε κάθε χρόνο!

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών τρώμε περισσότερο και ασκούμαστε λιγότερο. Το είδος των τροφών είναι επίσης σημαντικό﮲ έτσι τα λιπαρά τρόφιμα και τα πολλά κρέατα δεν βοηθούν πραγματικά όταν πρόκειται για την υγεία και την ευημερία του πεπτικού συστήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καταλήγουμε να αισθανόμαστε βαρύτεροι και να μην είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι μετά από λίγες μέρες.

Αλλά αυτό που πιθανώς δεν γνώριζες είναι ότι το τζίντζερ χρησιμοποιήθηκε για αιώνες στην Ασία για τη θεραπεία της φλεγμονής του στομάχου, της ναυτίας και ακόμη και της διάρροιας. Επομένως, εάν πονάς στην κοιλιά σου, δοκίμασε λίγο τζίντζερ αναμεμειγμένο με καστορέλαιο ή λίγο τσάι τζίντζερ. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένος με την υπερβολική κατανάλωση φαγητών των Χριστουγέννων, δοκίμασε τσάι τζίντζερ με λίγο αλάτι και λεμόνι. Πιες το τσάι πριν από όλα τα γεύματα.

Πάτησε Επόμενη για να μάθεις περισσότερα.

Προηγούμενη Επόμενη
Μοιράσου

Comments are closed.