10 Πράγματα Που Δεν Γνώριζες Για το Ντουμπάι

Pinterest

Το Ντουμπάι είναι η μεγαλύτερη πόλη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το χαρακτηρίζουν η πολυτέλεια, οι ουρανοξύστες, τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία πολλών αστέρων, το υψηλό επίπεδο διαβίωσης, η μηδενική εγκληματικότητα, η καθαριότητα και άλλα πολλά που θα ανακαλύψεις μόνο αν το επισκεφτείς. Στο Ντουμπάι θα συναντήσει κανείς εντυπωσιακά κτίρια σύγχρονης αρχιτεκτονικής μπλεγμένα με τις ερήμους, τις θάλασσες και τις πανέμορφες παραλίες.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η πόλη σταθμός τόσο στον επιχειρησιακό όσο και στον τουριστικό κόσμο. Είναι μια από τις πιο ακριβές και μοντέρνες πόλεις στον κόσμο. Είναι πράγματι ο αγαπημένος τόπος για τους πλούσιους που λατρεύουν την υπερπολυτελή ζωή και τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα. Με τόσους όμως εκατομμυριούχους που μένουν εκεί, δεν θα μπορούσαν όλα να είναι όμορφα και φυσιολογικά. Υπάρχουν πολλά παράξενα, κακόγουστα πράγματα που μπορεί για τους μόνιμους κατοίκους να φαίνονται απολύτως φυσιολογικά για πάρα πολύ κόσμο όμως φαίνονται άκρως παράξενα.

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε, φυσιολογικά και μη, πράγματα και καταστάσεις που μπορεί κάποιος να συναντήσει στο Ντουμπάι και ας αποφασίσει μετά ο καθένας μόνος του πιο ήταν το φυσιολογικό και καλόγουστο και πιο το παράξενο και κακόγουστο.

Πατήστε Επόμενη για να δείτε περισσότερα.

Επόμενη
Μοιράσου

Comments are closed.